tag:blogger.com,1999:blog-2598654736461794920.post2402198965054146281..comments2024-02-11T00:03:22.085+01:00Comments on Koken in de Brouwerij: PartybroodFrancijnhttp://www.blogger.com/profile/07816232454004618093noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2598654736461794920.post-70868540590140862892007-11-28T00:20:00.000+01:002007-11-28T00:20:00.000+01:00Hoi Francijn,Ik heb mijn recept voor soepbroodjes ...Hoi Francijn,<BR/><BR/>Ik heb mijn recept voor soepbroodjes van een forum. Ik doe er bruschetta doorheen (van de Xenos)voor een heerlijke Italiaanse smaak. Heb jij al eens geprobeerd om je soepbroodjes in een muffinvorm te bakken? Dan krijg je een soort paddestoelen. Heel grappig.<BR/><BR/>Groetjes, Annelies (GGM), die nog nooit buikpijn heeft gehad van vers brood...Annelieshttps://www.blogger.com/profile/01814786297841286106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2598654736461794920.post-31681804246686874812007-08-02T21:29:00.000+02:002007-08-02T21:29:00.000+02:00Hallo Francijn, Ik hou ook niet van kant-en-klaar ...Hallo Francijn, <BR/><BR/>Ik hou ook niet van kant-en-klaar soep. Vooral niet als er bezoek komt. Ik vind het zo simpel om dat te serveren. Al er iemand bij jou komt eten, wil je iets lekkers maken, toch? <BR/>Ik heb het boek van Jennie Shapter ook. Een het is een topper! Ik vond “lavash” ook erg lekker bij de soep. <BR/>Groetjes, <BR/>GabriellaGabriellahttps://www.blogger.com/profile/17488529532838174556noreply@blogger.com